”Tämä oli ensimmäinen kerta kun varasimme matkalle muun kuin hotellimajoituksen. Poikani Daniel sanoi että kokemus muutti hänen käsityksensä loma-asumisesta. Oikeastaan Daniel ei olisi loman aikana halunnut poistua koko asunnosta, kun viihtyi siellä niin hyvin.  Suosittelemma palvelua lämpimästi.  Saunassa oli loistavat löylyt!  Tyynyjä, peittoja, astioita ja kaappitilaa oli riittävästi. Lasiterassi toimi täydellisesti ruokailutilana.  Kohteessa meidät otti vastaan ammattimainen ja täsmällinen henkilö, joka hoiti kaiken viimeisen päälle. Itseasiassa soitimme hänelle jo ennen varausta, koska halusimme ensikertalaisina olla varmoja että oikea asunto odottaa perillä. Epäilymme osoittautui onneksi heti turhaksi. Olenkin jo monelle tutuille sanonut, että mikäli haluatte luksuslomaa niin lähtekää ihmeessä!”

-Tarja Ainassaari sekä Daniel Helakorpi, 12.7.2017


Oltiin kesäkuun alussa 10 vuorokautta tuossa kattohuoneistossa 😍 oli todella kaunis! Suosittelen lämpimästi heitä ja heidän vuokra/loma asuntoja 👍 hyvä palvelu ja erittäin siistit ja kauniit kohteet

-Heidi Toivanen ( Facebook 11.7.2017)


”Vuokrausjärjestelyt hoituivat helposti varausta tehdessä ja kohteessa kaikki toimi moitteettomasti. Mielestäni hinta vastasi hyvin asunnon tasoa ja varausmaksu palautui täysin sovitusti loman jälkeen. Seurueessamme oli pyörätuolia käyttävä henkilö, joten oli tärkeää että asunnon varustelu oli se mitä luvattiin. Pidimme paljon alueesta ja asunnon sijainnista. Pienessä kylässä kaikki tarvittava löytyi läheltä ja yöt olivat rauhallisia. Olemmekin jo suositelleet palvelua tutuille ja suosittelemme sitä mielellämme myöskin muille.”

Markus Almonkari, 10.7.2017


”Olin mukana matkalla työtehtävässä mahdollistamassa avustettavan liikuntarajoitteisen asiakkaani lomaa. Olimme huoneistossa jo toistamiseen, joten paikka oli meille entuudestaan tuttu. Asunto oli mielestäni yleiseen tasoon ja tarjontaan nähden hyvin varusteltu. Se on ollut molemmilla kerroilla myös puhdas ja siisti. Sähkölasku oli mukavan pieni ja maksujärjestelytkin toimivat hyvin. Sijainti on äärettömän hyvä ja kaikki palvelut olivat helposti saatavilla. Ensimmäisellä kerralla asiakkaani sairastui ja jouduimme käyttämään Xanitin sairaalapalveluita. Silloinkin oli positiivista, että pystyimme tuon sairaalajakson jälkeen tarpeemme mukaan hyödyntämään keskustassa olevaa pienempää poliklinikkaa.

Pia Teräs, 10.7.2017


” Tässä huoneistossa on kyllä kaikki kohdallaan. Sijainti, fiilis, ja tuo iso terassi. Siellä on mahtava ottaa päivän aurinko-annos ennen ulos lähtöä. Lasihuone on ollut loistavan suojaisa ja lämmin. Olemme viettäneet siellä monta ihanaa romanttista iltaa. Täytyy myös erityisesti mainita että asunnon valaistukseen  panostettu. Kiva tunnelma. Muutenkin ihana koti  ja hyvällä paikalla. Kiitos ja onnittelut , tullaan mielellämme ensi vuonna uudelleen!””

– Saija  ja Mika Lahtinen (Lainaus talon kirjan palautekijoituksesta)


”Napakymppi !   Täytti kyllä kaikki odotukset ja ylikin. Kiva laittaa ruokaa ja illallistaa tuolla lasikuistilla. Ihana idylli!  Hyvistä sängyistä myös iso plussa. Vahva suositus!”

– Elina& Lauri + Erkka&Saila (Lainaus talon kirjan palautekirjoituksesta)