Your search results

Asiakkaiden palautetta Feria My Soul asunnosta

”Loma meni niinkin loistavasti, että varasin samalla kertaa ensi vuoden lokakuulle koko kuukauden samasta asunnosta. Perillä kaikki oli juuri kuten kuvissa ja pidimme erityisesti avarasta oleskelutilasta. Saareke oli kätevä, niin mahduimme kolmen naisen porukalla kaikki osallistumaan kokkailuun. Asunnon lämmitystä pystyi helposti itse säätämään ja lämmintä vettä riitti kaikille. Sängyt olivat myös oikein hyvät ja siisteys erinomainen. Sisustus oli selkeä ja miellyttävä, viihdyimme koko porukka oikein hyvin. Asunto ei sijainnut vilkkaimmalla alueella, joten yöt sai nukkua rauhassa. Ihan lähellä oli kuitenkin kauppa, tapas-paikka ja kaikki tarvittava. Ilman autoa pärjäsimme siis erinomaisesti. Suosittelen palvelua mielelläni, koska kaikki mitä oli luvattu toimi kellon tarkkuudella ja vastaanotto oli ystävällinen. Edellinen kokemus toiselta palveluntarjoajalta oli se, että pari päivää lomasta meni puuttuvien varusteiden ja tarvikkeiden hankkimiseen, mutta iloksemme täällä saimme keskittyä koko ajan rentoutumiseen. Kokemuksesta jäi kaikinpuolin positiivinen tuntemus, ei kai sitä muuten tulisikaan uudelleen!”

-Maarit Rojo

Bongasin Otalomaa.com -sivuston mainoksen Olé -lehden julkaisusta. Kuvista sai hyvän käsityksen asunnon tasosta ja siisteydestä. Petivaatteet sekä patjat olivat laadukkaat ja toisessa sängyssä oli hyvä tukikaide asennettuna liikuntarajoitteista matkailijaa varten. Annan erityismaininnan myös loistavasta parvekkeesta. Sijainti ei olisi voinut olla parempi; kaikki oleellinen löytyi kävelymatkan päästä. Vaikka ei tuntisikaan aluetta entuudestaan, vastaan tulee takuulla hyviä kauppoja, kahviloita, ravintoloita, kalakauppoja, leipomoita ja vaikka mitä mukavaa sen enempää etsimättä.

Asiakas: A.L.

”Olimme matkalla mieheni ja poikani kanssa. Asunto oli kerrassaan mahtava ja esittelyitä sekä kuvia vastaava. Viihdyimme oikein loistavasti ja tilaa oli riittävästi myös omille tavaroille. Aiemmin kävi toisen palveluntarjoajan kanssa siten, että maksut maksettiin etukäteen ja perillä huoneisto olikin kaikkea muuta kun luvatun mukainen eikä rahoja saanut enää takaisin. Tässä tapauksessa ikäviä yllätyksiä ei tullut, täysin päinvastoin. Järjestelyt toimivat ennen lomaa sekä sen aikana. Sijaintikaan ei olisi voinut olla enää parempi. Suosittelen!

Päivi Schroderus

 

Löysin tämän loma-asunnon netti-ilmoituksen kautta. Kohteessa kaikki vastasi hyvin pitkälti odotuksiani. Sijainti oli keskeisellä paikalla ja asunnon sisustus mielestäni oikein mukava. Pidin erityisesti siitä, että huoneisto oli ihanan avara sekä väljä, eikä kaappitilasta ollut puutetta. Varustelu oli muutenkin erinomainen ja kaikkialla asunnossa oli siistiä ja puhdasta. Hyvä sänky sekä rauhallinen alue mahdollistivat hyvät yöunet. Jos tulen uudelleen samoille kulmille, voisin kuvitella palaavani Feria My Soul -huoneistoon.
Asiakas: M.L

 

 

Compare Listings