Your search results

Asikkaiden palautetta Plaza Constitution asunnosta

 

Otalomaa.com antoi meille luotettavan vaikutelman. Pidimme erityisesti siitä, että sivustolla oli monen henkilön yhteystiedot joihin saattoi halutessaan ottaa yhteyttä. Kuvat vastasivat täysin asuntoa joka odotti kohteessa. Sijainti oli parhaassa paikassa mitä kuvitella saattaa ja parvekkeella oli mukava katsella eloisaa kaupunkia. Rantaan oli lyhyt matka, kauppa sekä pankkiautomaatti löytyivät kulman takaa ja lähellä oli monenlaisia ravintoloita sekä shoppailumahdollisuuksia. Tarvittaessa myös bussi- ja juna-asemat olivat kivenheiton päässä. Siisteydestä ja puhtaudesta annan arvosanaksi täyden kympin, oli myös kiva kun sai pestä omaa pyykkiä. Keittiön varusteet kattoivat kaiken tarpeellisen astiastoista kattiloihin ja pannuihin. Vielä mainittakoon erikseen että palvelu pelasi, ei voi moittia! Suosittelen mielelläni ja olemmekin tulossa uudelleen samaan asuntoon.

-Mervi Rautava

___________________________________________________________________

”Minulla on pelkkää hyvää sanottavaa kokemuksestamme, se asunto tuntui suorastaan ylelliseltä! Lomasta on kulunut vasta pari viikkoa aikaa, ja nyt jo on kova ikävä aivan ihanaa kohdetta. Emme taida malttaa odottaa edes talveen asti, vaan leikimme ajatuksella josko ehtisi uudelle lomalle jo syksyllä. Esittely paikanpäällä oli kattava. Koimme olomme turvalliseksi kun tuntui että meistä halutaan selvästi pitää hyvää huolta. Kansio oli selkeä ja ajan tasalla. Palvelut olivat kiven heiton päässä, emmekä jääneet kaipaamaan mitään. Oli mukavaa istua parvekkeella ja seurata paikallista elämää sekä nauttia kaupunkinäkymästä; Pääsimme todistamaan jopa upeita häitä! Erityismaininta myös mukavista sängyistä. Ehdottomasti voimme suositella palveluanne kenelle tahansa. Meillä natsasi kaikki täydellisesti!”
-Marjut Korkalainen


 

”Lomamme sujui yli odotusten ja oikeastaan yllätyinkin siitä miten kaikki oli juuri niinkuin piti. Kuvailisin kokemusta vaivattomaksi ja helpoksi. Vastaanotosta sekä asiakaspalvelusta paikanpäällä annan arvosanaksi täyden kympin. Asunto vastasi täydellisesti netin kuvia sekä esittelyä ja olin kaikenkaikkiaan hyvin tyytyväinen sen varusteluun ja siisteyteen. Sijainti oli erinomainen ja kohteessa kaikki tarvittava löytyi helposti kävelymatkan päästä. Palveluanne on helppo suositella ja kehua, koska järjestelmä on selvästi luotettava ja toimiva.”
-Miia Immonen

__________________________________________________________________________

 

Loma-asuntomme valintaan vaikutti suomalainen palvelu, luotettavuus ja asuntojen siisteys. Asioiminen otalomaa.com -sivuston kautta oli helppoa varauksesta lähtien ja kaikki toimi juuri niinkuin luvattiin. Asunnon sisustus oli mieluinen ja sijainti Fuengirolan keskustassa aivan loistava! Koin alueen sekä asunnon myös hyvin turvalliseksi paikaksi lomailla, ja kaikki tarvittavat palvelut löysimme läheltä.                                                                        -Kirsi Manninen

 

Palaa TÄSTÄ asunnon Plaza kotisivuille.

Compare Listings