Your search results

”Feria my Soul” 3mh+avok+oh+2kph+parveke

Viikko alk.585€ sis. sähkö, vesi, wifi
in
Calle Feria De Abril 1 Fuengirola Centro, Fuengirola keskusta
add to favorites
26209

Kuvaus

Sinulle jolle raikkaus, puhtaus, väljyys ja ehkäpä myös esteettömyys on tärkeää

 

Asu Fuengirolan keskustan palveluiden äärellä  ihanan väljästi ja kuitenkin edullisesti! Feria My Soul asunto on ihana perheille , mutta se on suunniteltu mahdollisimman hyvin myös liikuntarajoitteisten käyttöön.  Se on valoisa ja  raikkaasti sisustettu.  Tiloiltaan  4h (3mh) avokeittiö+oh+2 kph+ lönsiparveke.

Feria My Soul asunto sijaitsee keskeisen Feria torialueen lähellä ja vain reilun sadan metrin päässä viihtyisästä Plaza Hispanidadin puistoaukiosta. Ympäröivät kadut ja alueet ovat tasaisia, joten liikkuminen on helppoa. Autoa lomallasi tuskin tarvitset. Asunnon sijainti on keskeinen, mutta rauhallinen, läpikulkuliikennettä ei juuri ole.  Kaikki kaupungin palvelut, Los Boliches,  ”vanha”keskusta sekä rannat ovat  helpon ja tasaisen kävelymatkan päässä.

 

Länsiparvekkeelta on mukavat, avarat puisto/kapunkimaisemat

 

Kaupat ja muut palvelut ovat lähikaduilla. Uunituoreet groissantit ja muut aamupalatarpeet voit hakea talon alakerrassa olevasta leipomomyymälästä vaikka joka päivä. Läheisen Feria alueen torilta saat  tiistaisin  takuulla tuoreet vihannekset, hedelmät, mausteet ja muut herkut. Lauantaisin tuolla tori-alueella pidetään Aurinkorannikon suurimmat antiikkikirpputorimarkkinat, mistä on kiva tehdä pieniä löytöjä tai käydä vain  ilmapiiriä aistimassa.

Ruokailutila sijoittuu heti avokeittiö saarekkeen viereen.

 

Keittiön tasojen alle on jätetty tilaa myös pyörätuolin tai rollaattorin käyttäjän tarpeita silmällä pitäen.


Asunto on soveltuu 1-6 (max 8) seurueille, perheille, senioreille ja myös tietyin rajoittein liikuntarajoitteisille.  Tilat ovat väljät, yhdessä tasossa ja kynnyksettömät.

Talossa on kaksi hissiä. Toinen niistä on tarkoitettu ns. invahissiksi. Hissin nettoleveys on 70 cm ja pituus 115cm, mitkä  rajoittavat käytettävän pyörätuolin kokoa. Kapealla pyörätuolilla ja mm. rollaattorilla siinä pärjää  mainiosti. Asunnon  esteettömyys on väljän mitoituksen lisäksi pyritty ottamaan huomioon monin tavoin. Mm makuuhuoneiden kaapit on helppokäyttöiset. Toisessa kylpyhuoneessa on  leveä liukuovi ja tasainen lattia. Suihkutilassa on reilusti tilaa suihkutuolille ja se samoin kuin wc allas varustettu tukikahvoin.  Lavuaarin alla on hyvin tilaa pyörätuolille.  Myös keittiön työtason sekä lavuaarin alle jätetty tila pyörätuoli / rollaattorin käyttäjää silmällä pitäen. Uskomme esteettömyysratkaisujen olevan monen ”tavallisenkin” seniorin suosiossa:) Lisävarusteita kuten wc korokeistuin, suihkutuoli, vuoteen tukikahva, ”siirtymälevy” jne. järjestämme tarpeen mukaan.  Katso TÄSTÄ Sanna Kalmarin ” Feria My Soul -esteetön vuokra-asunto Fuengirolassa”-video.

Lue tästä  lisätietoja Fuengirolan ja Feria My Soulin estettömyyttä tukevista ratkaisuista.
Kylpyhuone Fuengirola

Toinen kylpyhuoneista on suunniteltu myös seniorien / liikuntarajoitteisten tarpeita silmällä pitäen.

 

Asunnossa on keskusilmastointi -ja lämmitys. Siinä on suht tilava aurinkoinen länsiparveke vihrein puistomaisemin, avokeittiö, kaksi kylpyhuonetta, kolme makuuhuonetta joista kaksi isohkoa makuuhuonetta ja yksi pienempi lastenhuone / työhuone sekä olohuone jonka avattavalle vuodesohvalle on mahdollista tarvittaessa majoittaa tilapäisyöpyjiä. Kokonaispinta-ala on noin 117 m2.

Kolme makuuhuonetta majoittavat mukavasti kuusi henkilöä. Lisäkapasiteettia tarjoaa olohuoneen avattava vuodesohva.

 

Kaikki asunnossa on huolella mietitty.  Se myös sisustettu intohimoisen sisustajamme  persoonallisella tyylillä  jotta todella viihtyisit vieraanamme.  Uutuuttaan tuoksuva koti on valmiina ottamaan sinut ja kumppanisi vastaan.  Ole nopea! Pidämme kaikki asuntomme ensiluokkaisessa kunnossa. Et tule pettymään!

Lue tästä  asiakkaiden kokemuksista Feria My Soul asunnosta.  

 

Asunnossa on kaksi uutuuttaan kiiltävää kylpyhuonetta.

 

Feria My Soul asunnon varustuksiin kuuluu mm. laadukkaat vuoteet,  pyyhkeet, hiustenkuivain, silitystarvikkeet, pyykinpesukone, astianpesukone, hyvin varustettu keittiö ja ruokailuvälineet (vaihtuva valikoima mausteita, öljyjä jne)  Langaton internetyhteys (wifi) , Televisio, radio, tallelokero arvoesineille jne. Tarvittaessa järjestämme esim. syöttötuolin, vauvan retkisängyn, rollaattorin, wc istuimen korotusrenkaan jne.

Lue artikkeli asunnon valinnasta Aurinkorannikolla

Yllä asunnon pohjakuva.  Kuvan keskeltä painamalla aukeaa Youtube  ”kotivideo” Feria My Soul asunnon yksityiskohdista

 

 

 

Hinnat sisältää: Sähkö, Vesi, Wifi.  Yli kolmen viikon varauksissa pyydä tarjous!

Varauskalenteri

Varauskysely

Address: Calle Feria De Abril 1 Fuengirola Centro
State/County:
Zip: 29640
Country: Spain
Open In Google Maps
Property Id : 16
Year Built: 1990
Available from: February 2017
External construction: 120
attic
air con
ocean view
wine cellar
basketball court
gym
pound
fireplace
lake view
pool
back yard
front yard
fenced yard
sprinklers
washer and dryer
deck
balcony
laundry
concierge
doorman
private space
storage
recreation
roof deck

Compare Listings