Your search results

Kirkkoaukio, Fuengirola Centro

Plaza Constitucion asuntomme  sijaitsee viehättävän Plaza de la Constitucion aukion laidalla Fuengirolan keskustassa, aivan vanhan kaupungin ytimessä.

Fuengirola Downtown Plaza
Aukion torikahvila, ihanat ja runsaat istutukset sekä lukuisat puistonpenkit houkuttelevat niin paikalliset kuin myös turistit nauttimaan päivän paisteesta ja eläväisestä ympäristöstä.

Constitucion aukio on kaupungin ”ykkösaukio”. Se on  suosittu ja tärkein  kaupungin virallisten vastaanottojen pitopaikka. Aukiolla järjetetään musiikki-ja taidetapahtumia, joulutapahtumia, pääsiäskulkueita, feriakulkueita, hyväntekeväisyystapahtumia  jne. Plazan aurinkoiselta parvekkeelta pääset ihastelemaan aitiopaikalta näitä upeita tilaisuuksia ja  muutenkin tämän pikkukaupungin paikallista elämää   ympäri vuoden.

Plaza Constitucion aukiolla sijaitsee myös vanha valkoiseksi kalkittu Fuengirolan pääkirkko. Siellä järjestetään etenkin viikoloppuisin häitä ja muita tilaisuuksia. Morsiusparin ja häävieraiden upeita juhla-asuja on parvekkeelta mukava  ihailla  juhlaväen odotellessa seremonian alkua kirkon edustalla.

Kirkon sisällä kannattaa myös itse ehdottomasti piipahtaa. Se on hyvin kaunis. Huomaathan että kirkonkellojen sointi saattaa joskus kyllä yllättää sinut pitkälle venyneiltä siestaunilta varsinkin kirkollisina juhlapäivinä :))

Fuengirolan ”Nälkäkatu”,  katu jossa on vieri vieressä toinen toistaan suositumpia ravintoloita, täyttyy ruokailijoista ilta yhdeksän jälkeen, sijaitsee muutaman kadunkulman takana.

Plaza Constitucionilta on kavelymatka Biopark eläintarhaan, härkätaisteluareenalle. Reilussa parissa kymmenessä minuutissa kävelet  jopa isoon Miramarin kauppakeskukseen tai vesipuistoon.

Plazan aukiolla ja sen lähistöllä on runsaasti tyylikkäitä sisustus ja muotiliikkeitä, pikku herkkuliikkeitä ja muita pienyrityksiä jotka pitävät alueen vilkkaana ja  eläväisena .

Taksitolppa, lukuisat katukahvilat, erinomaiset ruokaravintolat, kaupungin kulttuuritalo, pääposti, englantilainen teatteri, linja-auto asema jne. sijaitsevat aivan lähietäisyydellä . Kaupungin venesatama sekä vielä toimiva kalasatama ovat myös lähipaikkoja minne on kiva  piipahtaa katsomaan mm. mereltä palaavia kalastajia.

Diskot ja yökerhot sijaitsevat pääosin PYR-hotellin lähistöllä rantakadulla n.200-300 metrin päässä, kuitenkin niin etäällä että  yöelämä ei juurikaan Plazan ympäristössä häiritse.

Myös liikenne on aukion ympärillä suht vähäistä koska kaksisuuntaista  katua ei aukiolla ole. PLAZAN asunnolle on aina helppo löytää takaisin. Sinne on hyvät viitoitukset ja se on ehdottomasti kaikkien paikallisten tuntema paikka.

.

Compare Listings