Your search results

Asiakkaiden kokemuksia

Kiitos ihanat asiakkaamme !

Tällä sivulla vieraanamme olleiden kokemuksia asunnoista ja palvelusta joista olemme syystä ylpeitä 🙂   

Asunto Feria My Soul 4h+k:

  1. ”Loma meni niinkin loistavasti, että varasin samalla kertaa ensi vuoden lokakuulle koko kuukauden samasta asunnosta. Perillä kaikki oli juuri kuten kuvissa ja pidimme erityisesti avarasta oleskelutilasta. Saareke oli kätevä, niin mahduimme kolmen naisen porukalla kaikki osallistumaan kokkailuun. Asunnon lämmitystä pystyi helposti itse säätämään ja lämmintä vettä riitti kaikille. Sängyt olivat myös oikein hyvät ja siisteys erinomainen. Sisustus oli selkeä ja miellyttävä, viihdyimme koko porukka oikein hyvin. Asunto ei sijainnut vilkkaimmalla alueella, joten yöt sai nukkua rauhassa. Ihan lähellä oli kuitenkin kauppa, tapas-paikka ja kaikki tarvittava. Ilman autoa pärjäsimme siis erinomaisesti. Suosittelen palvelua mielelläni, koska kaikki mitä oli luvattu toimi kellon tarkkuudella ja vastaanotto oli ystävällinen. Edellinen kokemus toiselta palveluntarjoajalta oli se, että pari päivää lomasta meni puuttuvien varusteiden ja tarvikkeiden hankkimiseen, mutta iloksemme täällä saimme keskittyä koko ajan rentoutumiseen. Kokemuksesta jäi kaikinpuolin positiivinen tuntemus, ei kai sitä muuten tulisikaan uudelleen!”

Maarit Rojo

2)  ”Olimme matkalla mieheni ja poikani kanssa. Asunto oli kerrassaan mahtava ja esittelyitä sekä kuvia vastaava. Viihdyimme oikein loistavasti ja tilaa oli riittävästi myös omille tavaroille. Aiemmin kävi toisen palveluntarjoajan kanssa siten, että maksut maksettiin etukäteen ja perillä huoneisto olikin kaikkea muuta kun luvatun mukainen eikä rahoja saanut enää takaisin. Tässä tapauksessa ikäviä yllätyksiä ei tullut, täysin päinvastoin. Järjestelyt toimivat ennen lomaa sekä sen aikana. Sijaintikaan ei olisi voinut olla enää parempi. Suosittelen!

Päivi Schroderus

3) Kuvista sai hyvän käsityksen asunnon tasosta ja siisteydestä. Petivaatteet sekä patjat olivat laadukkaat ja toisessa sängyssä oli hyvä tukikaide asennettuna liikuntarajoitteista matkailijaa varten. Annan erityismaininnan myös loistavasta parvekkeesta. Sijainti ei olisi voinut olla parempi; kaikki oleellinen löytyi kävelymatkan päästä. Vaikka ei tuntisikaan aluetta entuudestaan, vastaan tulee takuulla hyviä kauppoja, kahviloita, ravintoloita, kalakauppoja, leipomoita ja vaikka mitä mukavaa sen enempää etsimättä.

A.L

Siirry TÄSTÄ Feria My Soul asunnon esittelysivulle

Asunto Picasso Garden 2h+k

  1. ”Etsin netistä loma-asuntoa Fuengirolasta ja löysin Otalomaa.com -sivuston. Sain nettisivujen esittelyjen pohjalta hyvän, todenmukaisen käsityksen asunnosta ja kuvia oli mielestäni riittävästi. Olen hyvin tyytyväinen saamaani palveluun. Huoneet olivat siistissä ja kauniissa kunnossa sekä erinomaisesti varusteltu. Vietimme paljon aikaa viihtyisällä terassilla, ja oli hienoa että siellä oli mahdollisuus myös grillata. Kahdelle hengelle kaikinpuolin toimiva asunto ja voisin ehdottomasti tulla uudestaankin, vaikka pidemmäksi aikaa! Harmi että nämä ovat vähän liian suosittuja ja siksi usein varattuja”.

-Ritva Heikkilä

2) ”Aiempiin lomahuoneisto -kokemuksiimme verrattuna tämä asunto oli aivan toista luokkaa. Yllätyimme positiivisesti! Matkaa varatessa asetimme toiveet ja odotukset korkealle. Netin kuvissa kaikki näytti kyllä todella hyvältä, mutta omin silmin paikanpäällä vielä paremmalta. Asunnon varustelu oli hyvin kattava, emme jääneet kaipaamaan mitään. Olimme hyvin tyytyväisiä sijaintiin, ei kovimmassa hulinassa mutta kuitenkin pienessä hetkessä pääsi jo rantakadulle. Kaikki toimi mitä oli sovittu ja luvattu. Osaan kritisoida kun on aihetta, mutta nyt ei löydy mitään moitittavaa. Käytämme palvelua takuulla uudelleen ja varmasti jo pian. Täydet pisteet!

-Matti ja Pirjo Rautiainen

3) Olimme tässä asunnossa 7.-23.6.2017. Ihana asunto hyvällä paikalla. Siisti ja puhdas, tosi kivat astiat sekä Maaritin palveluasenne muy bien! Suosittelemme vahvasti! Ja tuo hinta-laatu aivan mieletön!

-Kirsi Kangasjärvi

4) ”Lomamme sujui aivan loistavasti alusta loppuun. Järjestelyt hoituivat niinkuin piti ja asunnon hinta-laatusuhde oli mielestäni todella hyvin kohdillaan. Pidin siitä että myös yksityiskohdat oli mietitty tarkkaan ja viimeistelty huolella, esimerkkinä kunnon viini- sekä shampanjalasit. Huoneet olivat siistejä ja ilmastointi toimi hyvin. Kelitkin suosivat; Kahden ja puolen viikon aikana näkyi yksi pilvi. Saavuimme juhannukseksi takaisin Suomeen ja mieli tekisi jo lähteä uudelleen. Voisin siis helposti kuvitella palaavani samaan kohteeseen ja voipi olla että ensi kesänä niin tapahtuukin. Suosittelen palvelua kaikinpuolin.”
-Mika Jalonen,

5) Otalomaa.com tuli ensimmäisen kerran vastaan muistaakseni Olé -lehden julkaisussa. Picasso Gardenin sijainti oli meidän kannaltamme erittäin hyvä, koska pidämme erityisesti juuri kyseisestä kaupunginosasta. Tila riitti kahdelle oikein mukavasti ja terassi toi selvää lisäarvoa asunnolle, se oli suorastaan piste iin päälle. Espanjassa illat sekä yöt alkavat olla vähän viileitä marraskuusta helmikuuhun, ja tämä oli huomioitu hyvin mm. kylpyhuoneen lämmittimellä. Keittiössä oli kaikki tarvittavat laitteet sekä varusteet ja muutenkin asunnon pohjaratkaisu oli neliöihin nähden oikein toimiva.

-Pentti Allanmikko

Siirry TÄSTÄ Picasso Garden asunnon esittelysivulle

Asunto Claros Penthouse 4h+k

  1. ”Tämä oli ensimmäinen kerta kun varasimme matkalle muun kuin hotellimajoituksen. Poikani Daniel sanoi että kokemus muutti hänen käsityksensä loma-asumisesta. Oikeastaan Daniel ei olisi loman aikana halunnut poistua koko asunnosta, kun viihtyi siellä niin hyvin. Suosittelemma palvelua lämpimästi. Saunassa oli loistavat löylyt! Tyynyjä, peittoja, astioita ja kaappitilaa oli riittävästi. Lasiterassi toimi täydellisesti ruokailutilana.  Kohteessa meidät otti vastaan ammattimainen ja täsmällinen henkilö, joka hoiti kaiken viimeisen päälle. Itseasiassa soitimme hänelle jo ennen varausta, koska halusimme ensikertalaisina olla varmoja että oikea asunto odottaa perillä. Epäilymme osoittautui onneksi heti turhaksi. Olenkin jo monelle tutuille sanonut, että mikäli haluatte luksuslomaa niin lähtekää ihmeessä!”

-Tarja Ainassaari ja Daniel Helakorpi

2) Oltiin kesäkuun alussa 10 vuorokautta tuossa kattohuoneistossa 😍 oli todella kaunis! Suosittelen lämpimästi heitä ja heidän vuokra/loma asuntoja 👍 hyvä palvelu ja erittäin siistit ja kauniit kohteet

-Heidi Toivanen ( Facebook)

3) ”Vuokrausjärjestelyt hoituivat helposti varausta tehdessä ja kohteessa kaikki toimi moitteettomasti. Mielestäni hinta vastasi hyvin asunnon tasoa ja varausmaksu palautui täysin sovitusti loman jälkeen. Seurueessamme oli pyörätuolia käyttävä henkilö, joten oli tärkeää että asunnon varustelu oli se mitä luvattiin. Pidimme paljon alueesta ja asunnon sijainnista. Pienessä kylässä kaikki tarvittava löytyi läheltä ja yöt olivat rauhallisia. Olemmekin jo suositelleet palvelua tutuille ja suosittelemme sitä mielellämme myöskin muille.”

Markus Almonkari

4) Lähdimme matkaan neljän hengen seurueella ja loma-asunto vastasi täysin tarpeitamme sekä odotuksiamme. Moderni afrikkalaishenkinen sisustus oli kiva ja kattoterassilla vietimme mukavia iltoja istuskellen. Meille oli tärkeää, että ranta sijaitsi lähellä kävelyetäisyyden päässä ja kävimmekin siellä päivittäin. Yhtenä päivänä lämmitettiin myös sauna ja hyvät löylyt saatiin Espanjassakin. Pidin siitä, että kylppärissä oli pyyhkeet ja muutenkin varustelu kattava. Emme keksineet mitään täydennettävää. Sängytkin olivat oikein mukavat ja nukuimme hyvin. Miramariin oli hyvät bussiyhteydet ja siellä kävimmekin pariin kertaan. Seutu oli rauhallista eikä kadun äänet kantautuneet huoneistoon lainkaan. Olimme hyvin tyytyväisiä lomaan ja voisimme ehdottomasti tulla uudelleenkin.

-Henna Hamarinaho

5) ” Tässä kattohuoneistossa on kyllä kaikki kohdallaan. Sijainti, fiilis, ja tuo terassi. Siellä on mahtava ottaa päivän aurinko-annos ennen ulos lähtöä. Lasihuone on ollut loistavan suojaisa ja lämmin vaikka täällä on iltaisin ollut ulkona  melko viileää ja  tuulista. Olemme viettäneet siellä monta ihanaa romanttista iltaa. Täytyy myös erityisesti mainita että asunnon valaistukseen  panostettu. Kiva tunnelma. Muutenkin ihana koti. Kiitos ja onnittelut , tullaan mielellämme ensi vuonna uudelleen!

– Saija  ja Mika Lahtinen (Lainaus talon kirjan palautekijoituksesta)

6) ”Napakymppi !   Täytti kyllä kaikki odotukset ja ylikin. Kiva laittaa ruokaa ja illallistaa tuolla lasikuistilla. Ihana idylli! Vahva suositus!”

– Elina& Lauri + Erkka&Saila (Lainaus talon kirjan palautekirjoituksesta)

                         Siirry TÄSTÄ Claros Penthouse asunnon esittelysivuolle

Asunto Constitucion Plaza 3h+k

  1. Otalomaa.com antoi meille luotettavan vaikutelman. Pidimme erityisesti siitä, että sivustolla oli monen henkilön yhteystiedot joihin saattoi halutessaan ottaa yhteyttä. Kuvat vastasivat täysin asuntoa joka odotti kohteessa. Sijainti oli parhaassa paikassa mitä kuvitella saattaa ja parvekkeella oli mukava katsella eloisaa kaupunkia. Rantaan oli lyhyt matka, kauppa sekä pankkiautomaatti löytyivät kulman takaa ja lähellä oli monenlaisia ravintoloita sekä shoppailumahdollisuuksia. Tarvittaessa myös bussi- ja juna-asemat olivat kivenheiton päässä. Siisteydestä ja puhtaudesta annan arvosanaksi täyden kympin, oli myös kiva kun sai pestä omaa pyykkiä. Keittiön varusteet kattoivat kaiken tarpeellisen astiastoista kattiloihin ja pannuihin. Vielä mainittakoon erikseen että palvelu pelasi, ei voi moittia! Suosittelen mielelläni ja olemmekin tulossa uudelleen samaan asuntoon.

-Mervi Rautava

2) ”Minulla on pelkkää hyvää sanottavaa kokemuksestamme, asunto tuntui suorastaan ylelliseltä! Lomasta on kulunut vasta pari viikkoa aikaa, ja nyt jo on kova ikävä tätä aivan ihanaa kohdetta. Emme taida malttaa odottaa edes talveen asti, vaan leikimme ajatuksella josko ehtisi uudelle lomalle jo syksyllä. Esittely paikanpäällä oli kattava. Koimme olomme turvalliseksi kun tuntui että meistä halutaan selvästi pitää hyvää huolta. Kansio oli selkeä ja ajan tasalla. Palvelut olivat kiven heiton päässä, emmekä jääneet kaipaamaan mitään. Oli mukavaa istua parvekkeella ja seurata paikallista elämää sekä nauttia kaupunkinäkymästä; Pääsimme todistamaan jopa upeita häitä! Erityismaininta myös mukavista sängyistä. Ehdottomasti voimme suositella palveluanne kenelle tahansa. Meillä natsasi kaikki täydellisesti!”
-Marjut Korkalainen

3) ”Lomamme sujui yli odotusten ja oikeastaan yllätyinkin siitä miten kaikki oli juuri niinkuin piti. Kuvailisin kokemusta vaivattomaksi ja helpoksi. Vastaanotosta sekä asiakaspalvelusta paikanpäällä annan arvosanaksi täyden kympin. Asunto vastasi täydellisesti netin kuvia sekä esittelyä ja olin kaikenkaikkiaan hyvin tyytyväinen sen varusteluun ja siisteyteen. Sijainti oli erinomainen ja kohteessa kaikki tarvittava löytyi helposti kävelymatkan päästä. Palveluanne on helppo suositella ja kehua, koska järjestelmä on selvästi luotettava ja toimiva.”
-Miia Immonen

4) Constitucion Plaza täytti kaikki kriteerimme. Halusimme loma-asunnon, joka on kävelyetäisyyden päässä keskustasta ja kaikesta mukavasta. Toinen tärkeä tekijä meille oli länsiparveke. Asunnon sisustus oli suomalaiseen silmään sopiva, varustelu loistava ja sängyt erinomaiset. Tulemma uudestaan samaan asuntoon kahden vuoden päästä, sillä se vastasi meidän odotuksiamme ja tarpeitamme täydellisesti.

-Asiakas Seppo Niinivirta

Siirry TÄSTÄ Constitucion Plaza asunnon esittelysivulle

Compare Listings