Your search results

Peruutusehdot

palmuuPERUUTUSTAPAUKSISSA toimintatavat ovat seuraavanlaiset:

*mikäli vuokralainen peruu varauksensa 3 kuukautta tai enemmän ennen vuokra-ajan alkamista ja vuokraajalla on esittää lääkärintodistus, varausmaksusta  palautetaan 50%

*mikäli peruutus tapahtuu alle 2 kuukautta ennen vuokrakautta  maksettua vuokraa ei palauteta mutta varausmaksu palautetaan.

Mikäli  varaus peruuntuu vuokranantajasta johtuvasta syystä, eikä hän voi tarjota tilalle toista vastaavaa vaihtoehtoa, palautetaan vuokralaiselle mahdollinen maksettu vuokra sekä vuokravakuusmaksu kokonaisuudessaan. 

Mikäli varaus peruuntuu mahdollisista vuokraustoimintaa Espanjassa säätelevistä oleellisista lain muutoksista yms. (oleellinen haitta)voidaan varaus purkaa puolin ja toisin  ilman sanktioita.  Mikäli Espanjassa lainsäätäjä määrää ennalta arvaamattomia (varaushetken ja varsinaisen vuokrausajankohdan välisenä aikana)  uusia loma-asuntovuokraukseen kohdentuvia asunto-, turisti-, sähköveroja tai muita vähäistä merkittävämpiä kustannuksia loma-asuntojen vuokraajalle tulee ne vuokralaisen maksettavaksi, ellei asiasta muuta sovita.

Ota yhteyttä:  Sähköposti  Inna.Risto@gmail.com    tai soita     +358 407016008

Compare Listings