Your search results

Peruutusehdot

palmuu

Jos vuokrakohteen varaus peruutetaan asiakkaan toimesta on Costasolrent yhtiöllä  oikeus pidättää maksettu varausmaksu, mikäli ei erityisen painavasta syystä erikseen toisin sovita.Vuokrauksen peruminen ja mahdolliset maksujen palautukset käsitellään aina tapauskohtaisesti. Suosittelemme olemaan yhteydessä vakuutusyhtiöönne mahdollisten peruutusten johdosta.

”Varausmaksulla kirjaimellisesti varataan asunto. Varaamalla asunnon, asuntoa ei voi  vuokrata toiselle henkilölle samalle ajalle. Jos päätät peruuttaa varauksen, menetät varausmaksun. Varausmaksulla korvataan omistajalle menetetyt asunnosta kiinnostuneet asiakkaat ja muut peruutuksesta aiheutuneet kulut.”
Jos asiakkaan varaama huoneistoa ei ole jostain syystä saatavilla, Costasolrent pyrkii tarjoamaan asiakkaalle samantyyppisen ja -hintaisen huoneiston. Jos tämä ei kuitenkaan ole mahdollista, varaus peruuntuu ja varausmaksu palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Huom! Mikäli Espanjassa lainsäätäjä määrää ennalta arvaamattomia (varaushetken ja varsinaisen vuokrausajankohdan välisenä aikana)  uusia loma-asuntovuokraukseen kohdentuvia asunto-, turisti-, sähköveroja tai muita vähäistä merkittävämpiä kustannuksia loma-asuntojen vuokraajalle tulee ne vuokralaisen maksettavaksi, ellei asiasta muuta sovita.

Compare Listings