Omakotitalo ” Town house” 5h+k+patio Benalmadena

Myytävänä Arroy De La Miel,Plaza Tribuna Town House 5h+k

”Kylätalon” saneeraus Arroy De La Mielin historiallisessa keskustassa on valmistunut. Tämä ihana kaupunkikoti sijaitsee ydinkeskustassa, kävelykatualueella idyllisen, pienen ja aurinkoisen Andalucialaisen Plaza Espaná / Plaza Tribuna aukion laidalla jossa on useita pieniä kahvila-ravintoloita, suihkulähde jne. Asunnon ympäristö on ”kylämainen” ja kuitenkin loistavat palvelut ja mm. juna-asemalle, takseille, busseille kävelee kahdessa minuutissa.

Talossa on 4 makuuhuonetta ja 3 kylpyhuonetta, keittiö ja olohuone n.140m2 + reilu 30m2 patiopiha . Tämä talo on oma kiinteistönsä omistaen oman tonttinsa eikä siten yhtiövastiketta ole lainkaan. Tämä remontissa yltäpäältä läpikäyty koti on täydellisesti pessyt kasvonsa ja sen takaksikerroksinen pohjaratkaisu on harvinaisen toimiva.

Saneerauksen yhteydessä taloon on asennettu mm. kaksilasiset lämpölasit, uudet vesi-ja viemäriputket sekä sähköjohdot. Talon seinä on kiinni 1700 luvun historiallisessa muurissa ( kuvassa oikealla)

Keittiö uusine kodinkoneineen
Alakerran kylpyhuone
Yläkerran kph
Päämakuuhuoneen yhteydssä ole kph

Kaikissa kylpyhuoneissa on lattialämmitys sekä ilmankosteuden mukaan automaattisesti toimivat ilmanvaihtolaitteet. Talon kolmesta uudesta kylpyhuoneesta yksi on ammeella varustettu.

Päämakuuhone
Päämakuuhuoneella on oma kylpyhuone

Jokaisessa huoneessa on oma uusi ilmalämpöpumppu ( lämmäitys ja jäähdytys) ja katolle on asennettu aurinkokeräimellä varustettu kuumavesivaraaja.

Tämä on loistokohde perheille jotka haluavat asua ja kenties myös työskennellä keskustassa, ”uuden veroisessa” kodissa poikkeuksellisen viehättävällä paikalla palveluiden äärellä, paikallisesta tunnelmasta nauttien.

Oma tilava patio ”kesäkeittiöineen” antaa mahdollisuuden illanistujaisiin, grillailuun jne.

Tämä upea valoisa koti myydään muuttovalmiina kuten kuvissa, astioineen, kalusteineen ja sisustuksineen.

Kohde on myyty!

Plaza Tribuna on viihtyisä historiallinen aukio Benalmadenan ytimessä ilman liikenteen hälyä.
Plaza sijaitsee vanhan muurin sisäpuolella kävelykatualueella. Täältä kävelet parissa minuutissa junalle tai bussille jne.
Plazalla palvelee useampi kahvila tarjoten ihania tapaksia yms. ympäri vuoden (kuva 15.1 2022)

Viikkohinnat Town House:

AJANKOHTAVIIKKO 1-2 HENKILÖÄVIIKKO 3-4 HENKILÖÄVIIKKO 5 HENKILÖÄ
Low season 1.11-20.2
Mid season 21.2-31.5
High season 1.6-30.6
Top season 1.7-31.8
Mid season 1.9-31.10
Joulu+Uusi 19.12-2.1 +10%, Lisäviikot -15%, Lisävuorokaudet -10%.