Otalomaa.com sivustolta voit vuokrata laadukkaasti remontoituja, kauniisti sisustettuja ja hyvin varustettuja suomalaisomisteisia loma-asuntoja erinomaisilla sijainneilla Fuengirolasta ja vielä loppusyksystä 2021 alkaen myös uutta kohdetta, Town house Benalmadenan Arroy de la Mielin ytimestä.

Vieraiksemme toivomme ehkä jo hieman varttuneempaa ikäpolvea, jotka arvostavat sijaintitekijöiden lisäksi erilaisia laatu, siisteys ja-mukavuustekijöitä.

Jokainen asunto on meille arvokas, omistajiensa silmäteriä ja haluamme pitää ne huippukunnossa. Kaikki huoneistot on  ilmoitettu lain vaatimusten mukaan Espanjan (Registro de Turismo de Andalucía) loma-asuntorekisteriin.  Toimimme jämptisti ja sovitun mukaisesti joten homma pelaa.

Kauniit toimivat asunnot ovat olleet intohimomme. Olemme remontoineet, sisustaneet ja vuokranneet asuntoja Fuengirolassa vuodesta 2013 alkaen. Osa näistä on jo myyty.( Pueblo Lopez, Feria my Soul ja Constitucion Plaza).

Asumme muiden töidemme vuoksi pääosan vuodesta edelleen Suomessa, mutta teemme useita pidempiä sekä lyhyempiä reissuja /remontointi ja huoltokäyntejä Espanjaan joka vuosi. Meille on muodostunut vuosien kuluessa hyvä verkosto auttavia henkilöitä niin Fuengirolassa asuvien suomalaisten kuin englantia/espanjaa puhuvien muun maalaisten piirissä. Voit turvallisin mielin lähteä matkalle sillä autamme tilanteen niin vaatiessa mitä moninaisimmissa pulmissa.

Huomaattehan, että asuntomme on kohdistettu ainoastaan lyhytaikaiseen vuokraukseen. Emme tee asuntoihimme pitkäaikaisia vuokrasopimuksia koska tavoitteenamme on, että mahdollisimman moni meillä vierraillut, itsemme lisäksi pääsisi nauttimaan Aurinkorannikon lomista eri vuodenaikoina.

Lämpimästi tervetuloa!

Risto Inna