palmuu

Katso asunnon varaustilanne kalenterista.  Eri vuodenaikoina on erilaiset sesongit jonka mukaan vuokrahinnat vaihtelevat.

Kun haluat tehdä varauksen täytä lomake ja  lähetä meille.

Lyhyin  mahdollinen vuokrausjakso on 5 yötä.

VARAUSMAKSU on 300€. Vasta varausmaksun maksamisen jälkeen vuokravaraus on sitovasti vahvistettu.  Maksamasivarausmaksu muuttuu vuokravakuudeksi, kun vuokrakausi alkaa.   Maksamasi varausmaksu palautuu sinulle takaisin lomasi päättyessä. Asiasta lisää alempana.

LISÄPALVELUT kannattaa miettiä ja tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Katso lisää kohdasta ”Palvelut / Lisäpalvelut”.

VUOKRA maksetaan viimeistään 45 vrk ennen varauksen alkua.  Etukäteen asiasta erikseen sovittaessa on vuokra  mahdollista maksaa käteisellä myös paikan päällä  sisäänkirjautumisen yhteydessä.( meillä ei valitettavasti ole pankkikorttien maksupäätettä)

VUOKRAVAKUUS on yhtä kuin maksamasi varausmaksu. Olettaen, että asunto on takaisin luovutettaessa sovitussa kunnossa ja perussiistinä, eikä mitään vahinkoja ole tapahtunut niin vuokravakuus palautetaan kokonaisuudessaan vuokralaisen tilille. Palautus pyritään maksamaan takaisin tilillesi seuraavan täyden viikon kuluessa.

SÄHKÖ, VESI  ja Wifi.   Vesimaksu sekä Wifi kuuluu vuokraan , ellei erikseen ole muuta sovittu.(Muistathan , että Andalucian makeavesivarannot ovat pitkien kuivien kausien johdosta pienet. Älä siis tuhlaa puhdasta vettä!)

Sähkön käyttö veloitetaan erikseen kulutuksen mukaan. Tämä siksi, että kokemusten mukaan sähkön ollessa ”ilmaista”, saattaa sen käyttö mennä kohtuuttomuuksiin ( esim. sauna jatkuvasti päällä tms.) Asuntojen sähkömittarit luetaan asiakkaan tullessa asunnolle sekä vastaavasti lähtöpäivänä. Käytetystä sähköstä veloitetaan 0,30€kw/h ja se maksetaan huoneistoisännöitsijälle avainten luovutuksen yhteydessä. Asunnossa Picasso Garden sähkön kulutus/vrk on ollut vieraillamme keskimäärin 10kwh/ vrk ja asunnossa Claros Penthouse 20kwh/vrk. Huomaathan, että asunnoissamme on Led-valaistus joten valojen käyttö on vain hyvin pieni osa kulutuksesta. Suurimmat sähkön kulutukseen vaikuttavat tekijät ovat erityisesti saunan käyttö, kuumaveden käyttö sekä vuodenaika. (lämmitys /jäähdytysilmastointi) Asuntojenmme energiatehokkaat ilmalämpöpumput mahdollistavat mukavan sisälämpötilan pienehköillä sähkökulutuksella.

SAAPUMINEN ASUNNOLLE. Otamme jokaisen lomaseurueen vastaan henkilökohtaisesti. Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 16.00 eteenpäin kun asunnon vaihtosiivous on tehty ja asunto valmina vastaanottamaan uudet lomalaiset. Opastamme samalla asumisen alkuun ja luvutetamme avaimet. Huomaa, että yöaikaan kello 22:00-08:00 saapujilta huoneistoisännöitsijä veloittaa  25€:n yöpäivystysmaksun. Sama käytäntö on asunnon ja avainten luovutuksessa lähtöpäivänä.

Jokainen asuntomme on tullessasi varmasti puhdas ja huoliteltu. Vuoteet odottavat sinua valmiiksi pedattuina.  Asunnoissamme on  myös valmiina juomavettä (pullovesi) sekä talous ja wc-paperia .

Huoneistoissamme on käytössäsi ns. ”Talonkirjat”, joissa kerromme asunnon toiminnan tärkeimmät perusasiat, käyttöohjeet, lähialueen palvelut, hätänumerot, huoltotiimimme yhteystiedot ja heidän palvelut, lääkärin ja sairaalan yhteystiedot, taksit, juna-aikataulut  jne.

LEMMIKIT eivät ole sallittu Claros Penthouse huoneistossa. Picasso Garden asunnossa pieni ns. sylikoira on erikseen sovittaessa mahdollinen.

LIINAVAATTEET ovat valmiina vuoteissa ja pyyhkeet varattuna jokaiselle vieraallemme.  Huoneistossa voi yöpyä ainoastaan etukäteen sovittu henkilömäärä.

palmuu

LOPPUSIIVOUS-

Kaikissa tapauksissa loppusiivouksen viimeistelyn ja liinavaatehuollon tekee Otalomaa.comin ammattilaiset. Näin haluamme varmistaa että asunto on todella siisti ja  kerrasta toiseen täyttää  tinkimättömästi vieraidemme sekä meidän omat siisteys- ja kodikkuusvaatimuksemme.

Vuokralaisen tulee huolehtia asunnon siisteydestä vuokrasuhteen aikana sekä jätettävä asunto luovutettaessa siistiin kuntoon.  (mm. Tavarat paikoillaan, tiskit tiskattu, jääkaappi tyhjennetty, roskat ja pullot viety) Mikäli asunto ei vastaa em. asioissa ns. normaalikäytäntöä on vuokranantajalla oikeus veloittaa vuokralaiselta asunnon ylimääräisen siivoustyöhön  liittyvät lisäkulut vuokravakuudesta.

Huoltotiimimme loppusiivousveloitus vuodelle 2023 on asunnossa Picasso Garden 65€ sekä asunnossa Claros Penthouse 110€.

SISÄÄN JA ULOS KIRJAUTUMINEN

Sisään kirjautuminen alkaen kello 16:00
Ulos kirjautuminen viimeistään kello 11:00

Sisään ja uloskirjautumisajoista on mahdollista joustaa mikäli varaus/siivousaikataulu sen sallii. Asuntojen vaihtosiivous on kuitenkin kaikissa tapauksissa ennätettävä tekemään ennen seuraavien asukkaiden saapumista.  Matkustuspäivän lähestyessä ota yhteyttä ja sovi yksityiskohdat ja mm. mahdollisimman tarkka saapumisaikasi. Huomaathan, että ilmoitat varausvahvistuksessa meille lentosi saapumisajan Malagan lentokentälle ja lähtiessä lentosi lähtöajan Malagan kentältä. Ei siis lähtöaikoja Suomesta tms.

Huom! Yöaikaan kello 22:00-08:00 (check in ja check out) saapujilta vieraiden vastaanottaja veloittaa  25€:n yöpäivystysmaksun.  Sama käytäntö on asunnon ja avainten luovutuksessa lähtöpäivänä.

HUOM!  Espanjan  lomahuoneistojen vuokraamista koskeva laki  edellyttää  hotellien tapaan myös loma-asuntoon majoittuvan virallista kirjaamista esim. mahdollisia viranomaistehtäviä varten.(esim. kadonneen henkilön etsintä)  Näin ollen huoneistoisännöitsijämme tarvitsee  sisääkirjautumisilmoitukseen kännykkäkuvan vuokralaisten (yli 16-v) passeista, tai virallisesta henkilötodistuksesta.

MAHDOLLISTEN VAHINKOJEN KORVAUSVELVOLLISUUS

Vuokralainen vastaa kaikista vuokrauksen aikana tapahtuvista vahingoista, rikkoutumisista, kadonneista tavaroista ja esineistä. Pieni yksittäinen vahinko, kuten vaikkapa viinilasin särkyminen kuuluu elämään, emmekä sellaisesta ”tee asiaa”. Pyydämme vain, että vahingoista on ilmoitetaan reilusti ja välittömästi jotta saamme asian korjattua mahdollisimman pian ennen seuraavan asukkaan tuloa. Jos vuokralainen ei ole ilmoittanut vahingosta lähtöpäivään mennessä, vahinko korjataan vuokralaisen kustannuksella pidättämällä takuuvuokrasta vahingon suuruutta vastaava summa. Mikäli takuusumma ei kata aiheutettua vahinkoa perimme vahinkoa vastaava korvauksen muulla tavoin.  Otalomaa.com /asunnon omistaja / huoneistoisännöitsijä tms ei ole vakuuttanut vuokralaisia tai heidän omaisuuttaan vuokrauksen aikana.

AVAIMET / OVEN AVAUS

Pidä avaimista hyvää huolta! Kadonneista avaimista perimme 90 euroa!  Huoneistoisännöitsijä on oikeutettu veloittamaan päiväaikaan 25 euroa ja yöaikaan 50 euroa ylimääräisestä oven avauskäynnistä.( jos tarvitaan lukkoseppää niin tämän veloitus tulee vielä lisäksi)

PERUUTUSEHDOT Mikäli  joudut peruuttamaan varauksesi…  Lue lisää TÄSTÄ