palmuu

Katso asunnon varaustilanne kalenterista.  Eri vuodenaikoina on erilaiset sesongit jonka mukaan vuokrahinnat vaihtelevat.

Kun haluat tehdä varauksen täytä lomake ja  lähetä meille.

Lyhyin  mahdollinen vuokrausjakso on 5 yötä.

VARAUSMAKSU on 300€. Vasta varausmaksun maksamisen jälkeen vuokravaraus on sitovasti vahvistettu.  Maksamasivarausmaksu muuttuu vuokravakuudeksi, kun vuokrakausi alkaa.   Maksamasi varausmaksu palautuu sinulle takaisin lomasi päättyessä. Asiasta lisää alempana.

LISÄPALVELUT kannattaa miettiä ja tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Katso lisää kohdasta ”Palvelut / Lisäpalvelut”.

VUOKRA maksetaan viimeistään 45 vrk ennen varauksen alkua.  Etukäteen asiasta erikseen sovittaessa on vuokra  mahdollista maksaa käteisellä myös paikan päällä  sisäänkirjautumisen yhteydessä.( meillä ei valitettavasti ole pankkikorttien maksupäätettä)

VUOKRAVAKUUS on yhtä kuin maksamasi varausmaksu. Olettaen, että asunto on takaisin luovutettaessa sovitussa kunnossa ja perussiistinä, eikä mitään vahinkoja ole tapahtunut niin vuokravakuus palautetaan kokonaisuudessaan vuokralaisen tilille. Palautus pyritään maksamaan takaisin tilillesi seuraavan täyden viikon kuluessa.

SÄHKÖ, VESI  ja Wifi.   Vesimaksu sekä Wifi kuuluu vuokraan , ellei erikseen ole muuta sovittu.(Muistathan , että Andalucian makeavesivarannot ovat pitkien kuivien kausien johdosta pienet. Älä siis tuhlaa puhdasta vettä!)

Sähkön käyttö veloitetaan erikseen. Sähkömittari luetaan asiakkan tullessa asunnolle sekä vastaavasti lähtöpäivänä. Käytetystä sähköstä veloitetaan 0,25€kw/h ja se maksetaan huoneistoisännöitsijälle avainten luovutuksen yhteydessä. Huomaathan, että asunnoissamme on Led-valaistus joten valojen käyttö on vain hyvin pieni osa kulutuksesta. Suurimmat sähkön kulutukseen vaikuttavat tekijät ovat kuuma vesi, sauna sekä asunnon lämmitys/viilennys. (Asunnoissamme on energiatehokkaat ilmalämpöpumput joten kovinkaan merkittävästä kulutuksesta ei puhuta)

SAAPUMINEN ASUNNOLLE. Otamme jokaisen lomaseurueen vastaan henkilökohtaisesti. Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 16.00 eteenpäin kun asunnon vaihtosiivous on tehty ja asunto valmina vastaanottamaan uudet lomalaiset. Opastamme samalla asumisen alkuun ja luvutetamme avaimet. Huomaa, että yöaikaan kello 22:00-08:00 saapujilta huoneistoisännöitsijä veloittaa  25€:n yöpäivystysmaksun. Sama käytäntö on asunnon ja avainten luovutuksessa lähtöpäivänä.

Jokainen asuntomme on tullessasi varmasti puhdas ja huoliteltu. Vuoteet odottavat sinua valmiiksi pedattuina.  Asunnoissamme on  myös valmiina juomavettä (pullovesi) sekä talous ja wc-paperia .

Kaikissa huoneistoissamme on käytössäsi ns. ”Talonkirjat”, joissa kerromme asunnon toiminnan tärkeimmät perusasiat, käyttöohjeet, lähialueen palvelut, hätänumerot, huoltotiimimme yhteystiedot ja heidän palvelut, lääkärin ja sairaalan yhteystiedot, taksit, juna-aikataulut  jne.

LEMMIKIT eivät ole sallittu missään Otalomaa.com huoneistossa. Poikkeustapauksen tekee ainoastaan mahdollinen opaskoira! Tällainen tapaus on ilmoitettava etukäteen jo varausvaiheessa.

LIINAVAATTEET ovat valmiina vuoteissa ja pyyhkeet varattuna jokaiselle vieraallemme.  Huoneistossa voi yöpyä ainoastaan etukäteen sovittu henkilömäärä.

palmuu

LOPPUSIIVOUS-

Kaikissa tapauksissa loppusiivouksen viimeistelyn ja liinavaatehuollon tekee Otalomaa.comin ammattilaiset. Näin haluamme varmistaa että asunto on todella siisti ja  kerrasta toiseen täyttää  tinkimättömästi vieraidemme sekä meidän omat siisteys- ja kodikkuusvaatimuksemme.

Vuokralaisen tulee huolehtia asunnon siisteydestä vuokrasuhteen aikana sekä jätettävä asunto luovutettaessa siistiin kuntoon.  (mm. Tavarat paikoillaan, tiskit tiskattu, jääkaappi tyhjennetty, roskat ja pullot viety) Mikäli asunto ei vastaa em. asioissa ns. normaalikäytäntöä on vuokranantajalla oikeus veloittaa vuokralaiselta asunnon ylimääräisen siivoustyöhön  liittyvät lisäkulut vuokravakuudesta.

SISÄÄN JA ULOS KIRJAUTUMINEN

Sisään kirjautuminen alkaen kello 16:00
Ulos kirjautuminen viimeistään kello 12:00

Sisään ja uloskirjautumisajoista on mahdollista joustaa mikäli varaus/siivousaikataulu sen sallii. Asuntojen vaihtosiivous on kuitenkin kaikissa tapauksissa ennätettävä tekemään ennen seuraavien asukkaiden saapumista.  Matkustuspäivän lähestyessä ota yhteyttä ja sovi yksityiskohdat ja mm. mahdollisimman tarkka saapumisaikasi.

Huom! Yöaikaan kello 22:00-08:00 (check in ja check out) saapujilta vieraiden vastaanottaja veloittaa  25€:n yöpäivystysmaksun.  Sama käytäntö on asunnon ja avainten luovutuksessa lähtöpäivänä.

HUOM!  Espanjan  lomahuoneistojen vuokraamista koskeva laki  edellyttää  hotellien tapaan myös loma-asuntoon majoittuvan virallista kirjaamista esim. mahdollisia viranomaistehtäviä varten.(esim. kadonneen henkilön etsintä)  Näin ollen huoneistoisännöitsijämme tarvitsee  sisääkirjautumisvaiheessa kännykkäkuvan vuokralaisten (yli 16-v) passista.

MAHDOLLISTEN VAHINKOJEN KORVAUSVELVOLLISUUS

Vuokralainen vastaa kaikista vuokrauksen aikana tapahtuvista vahingoista, rikkoutumisista, kadonneista tavaroista ja esineistä. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi jotta asia saadaan korjattua mahdollisimman pian. Jos vuokralainen ei ole ilmoittanut vahingosta lähtöpäivään mennessä, vahinko korjataan vuokralaisen kustannuksella pidättämällä takuuvuokrasta vahingon suuruutta vastaava summa. Mikäli takuusumma ei kata aiheutettua vahinkoa perimme vahinkoa vastaava korvauksen muulla tavoin.  Otalomaa.com /asunnon omistaja / huoneistoisännöitsijä tms ei ole vakuuttanut vuokralaisia tai heidän omaisuuttaan vuokrauksen aikana.

AVAIMET / OVEN AVAUS

Pidä avaimista hyvää huolta! Kadonneista avaimista perimme 90 euroa!  Huoneistoisännöitsijä on oikeutettu veloittamaan päiväaikaan 25 euroa ja yöaikaan 50 euroa ylimääräisestä oven avauskäynnistä.( jos tarvitaan lukkoseppää niin tämän veloitus tulee vielä lisäksi)

PERUUTUSEHDOT Mikäli  joudut peruuttamaan varauksesi…  Lue lisää TÄSTÄ