Your search results

Vuokrausehdot

palmuu

Katso asunnon varaustilanne kalenterista.  Eri vuodenaikoina on erilaiset sesongit jonka mukaan vuokrahinnat vaihtelevat.

Kun haluat tehdä varauksen täytä lomake ja  lähetä meille. Vuokravarausten vastaanoton huoneistoisännöinnin, asiakaspalvelun  jne.  hoitaa 1.7.2020 alkaen uusi  suomenkielinen yhteistyökumppanimme Costasolrent.

Costasolrent lähettää teille varausvahvistuslomakkeen sekä ohjeet ja pankkitilitiedot varausmaksun suorittamiseksi. Varausmaksun pyydämme maksamaan  kolmen (3) päivän sisällä  jotta varaus astuu voimaan.  Lyhyin  vuokrausjakso on 5 yötä.

VARAUSMAKSU on 30% vuokrahinnasta/tai erikseen sovitun mukainen. Vasta varausmaksun maksamisen jälkeen vuokravaraus on sitovasti vahvistettu.  Maksamasi varausmaksu muuttuu vuokravakuudeksi, kun vuokrakausi alkaa.   Maksamasi varausmaksu palautuu sinulle takaisin lomasi päättyessä. Asiasta lisää alempana.

LISÄPALVELUT kannattaa miettiä ja tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Katso lisää kohdasta ”Palvelut / Lisäpalvelut”.

VUOKRA maksetaan  vuokravälitysfirma Costasolrent pankkitilille  viimeistään 2 viikkoa  ennen vuokra-ajan alkamista.  Etukäteen asiasta erikseen sovittaessa on vuokra  mahdollista maksaa käteisellä myös paikan päällä  sisäänkirjautumisen yhteydessä.( meillä ei valitettavasti ole pankkikorttien maksupäätettä)

VUOKRAVAKUUS on yhtä kuin maksamasi varausmaksu. Olettaen, että asunto on takaisin luovutettaessa sovitussa kunnossa ja perussiistinä, eikä mitään vahinkoja ole tapahtunut niin vuokravakuus palautetaan kokonaisuudessaan vuokralaisen tilille. Palautus pyritään maksamaan takaisin tilillesi seuraavan täyden viikon kuluessa.

SÄHKÖ, VESI  ja Wifi.   Sähkö sekä Wifi kuuluu vuokraan 1.7.2020 jälkeen tehdyissä uusissa vuokrasopimuksissa. Näin sinun ei tarvitse miettiä/jännittää, kuinka paljon lomalla sähköä kuluu, eikä toisaalta lähtökiireessä tehdä tilityksiä kulutetusta sähköstä yms.

VEDESTÄ emme veloita erikseen. Muistathan kuitenkin, että Andalucian makeavesivarannot ovat pitkien kuivien kausien johdosta (mm. vuonna talvi 2019) ajankohtaan nähden pienet. Älä siis tuhlaa puhdasta vettä!

SAAPUMINEN ASUNNOLLE. Otamme jokaisen lomaseurueen vastaan henkilökohtaisesti. Sisäänkirjautumisaika alkaa klo 16.00 eteenpäin kun asunnon vaihtosiivous on tehty ja asunto valmina vastaanottamaan uudet lomalaiset. Opastamme samalla asumisen alkuun ja luvutetamme avaimet. Huomaa, että yöaikaan kello 22:00-08:00 saapujilta huoneistoisännöitsijä veloittaa  25€:n yöpäivystysmaksun. Sama käytäntö on asunnon ja avainten luovutuksessa lähtöpäivänä.

Jokainen asuntomme on tullessasi varmasti puhdas ja huoliteltu. Vuoteet odottavat sinua valmiiksi pedattuina.  Asunnoissamme on  myös valmiina juomavettä (pullovesi) sekä talous ja wc-paperia .

Kaikissa huoneistomappiissamme on käytössäsi ns. ”Talonkirjat”, joissa kerromme asunnon toiminnan tärkeimmät perusasiat, käyttöohjeet, lähialueen palvelut, hätänumerot, huoltotiimimme yhteystiedot ja heidän palvelut, lääkärin ja sairaalan yhteystiedot, taksit, juna-aikataulut  jne.

LEMMIKIT eivät ole sallittu missään Otalomaa.com huoneistossa. Poikkeustapauksen tekee ainoastaan mahdollinen opaskoira! Tällainen tapaus on ilmoitettava etukäteen jo varausvaiheessa.

LIINAVAATTEET ovat valmiina vuoteissa ja pyyhkeet varattuna jokaiselle vieraallemme.  Huoneistossa voi yöpyä ainoastaan etukäteen sovittu henkilömäärä.

palmuuLOPPUSIIVOUS-

Kaikissa tapauksissa loppusiivouksen viimeistelyn ja liinavaatehuollon tekee Costasolrent yhtiön ammattilaiset. Näin haluamme varmistaa että asunto on todella puhdas ja  kerrasta toiseen täyttää  tinkimättömästi vieraidemme sekä meidän omat siisteys- ja kodikkuusvaatimuksemme.

Vuokralaisen tulee huolehtia asunnon siisteydestä vuokrasuhteen aikana sekä jätettävä asunto luovutettaessa siistiin kuntoon.  (mm. Tavarat paikoillaan, tiskit tiskattu, jääkaappi tyhjennetty, roskat ja pullot viety) Mikäli asunto ei vastaa em. asioissa ns. normaalikäytäntöä on vuokravälitysyhtiöllä oikeus veloittaa vuokralaiselta asunnon ylimääräisen siivoustyöhön  liittyvät lisäkulut vuokravakuudesta.

Vuokralainen voi tilata lomansa aikana erillisen lisäsiivouksen Costasolrent huoneistoisännöintiyhtiöltä erillistä korvausta vastaan.

SISÄÄN JA ULOS KIRJAUTUMINEN

Sisään kirjautuminen alkaen kello 16:00
Ulos kirjautuminen viimeistään kello 12:00

Sisään ja uloskirjautumisajoista on mahdollista joustaa mikäli Vuokravälitysfirma Costasolrentin varaus/siivousaikataulu sen sallii. Asuntojen vaihtosiivous on kuitenkin kaikissa tapauksissa ennätettävä tekemään ennen seuraavien asukkaiden saapumista.  Matkustuspäivän lähestyessä ota yhteyttä Costasolrent huoneistoisännöitsijään ja sovi yksityiskohdat ja mm. mahdollisimman tarkka saapumisaikasi. Muistathan, että Costasolrent yhtiön kautta voitte tilata lisäpalveluna myös virallisen henkilökuljetusluvan omaavan ”Priority” kuljetuksen ( kuljettaja odottaa nimilapun kanssa lentokenttähallissa) lentokentältä suoraan asunnolle.

Huom! Yöaikaan kello 22:00-08:00 (check in ja check out) saapujilta vieraiden vastaanottaja ( Costasolrent huoneistoisännöitsijä) veloittaa  25€:n yöpäivystysmaksun.  Sama käytäntö on asunnon ja avainten luovutuksessa lähtöpäivänä.

HUOM!  Espanjan  lomahuoneistojen vuokraamista koskeva laki  edellyttää  hotellien tapaan myös loma-asuntoon majoittuvan virallista kirjaamista esim. mahdollisia viranomaistehtäviä varten.(esim. kadonneen henkilön etsintä)  Näin ollen tarvitsemme  sisääkirjautumisvaiheessa kännykkäkuvan vuokralaisten (yli 16-v) passista.

palmuu
MAHDOLLISTEN VAHINKOJEN KORVAUSVELVOLLISUUS

Vuokralainen vastaa kaikista vuokrauksen aikana tapahtuvista vahingoista, rikkoutumisista, kadonneista tavaroista ja esineistä. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi jotta asia saadaan korjattua mahdollisimman pian. Jos vuokralainen ei ole ilmoittanut vahingosta lähtöpäivään mennessä, vahinko korjataan vuokralaisen kustannuksella pidättämällä takuuvuokrasta vahingon suuruutta vastaava summa. Mikäli takuusumma ei kata aiheutettua vahinkoa perii Costasolrent yhtiö vahinkoa vastaava korvauksen muulla tavoin.  Otalomaa.com /asunnon omistaja / tai Costasolrent ei ole vakuuttanut vuokralaisia tai heidän omaisuuttaan vuokrauksen aikana.

AVAIMET / OVEN AVAUS

Pidä avaimista hyvää huolta! Kadonneista avaimista Costasolrent yhtiö perii 150 euroa!  Costasolrent yhtiön huoneistoisännöitsijä on oikeutettu veloittamaan päiväaikaan 50 euroa ja yöaikaan 100 euroa ylimääräisestä oven avauskäynnistä.( jos tarvitaan lukkoseppää niin tämän veloitus tulee vielä lisäksi)

Yhteenveto:  Costasolrent huoneistoisännöinti hoitaa siis 1.7.2020 alkaen Otalomaa asuntojen vuokrausasiat kuten varauskalenterin ylläpidon, varausten vastaanoton, vakuus -ja vuokranmaksuasiat, asiakkaiden vastaanoton, loman aikaisen huolenpidon, vaihtosiivoukset jne.  Jos mikä vain näissä asoissa askarruttaa niin ota ihmeessä yhteyttä.

PERUUTUSEHDOT Mikäli  joudut peruuttamaan varauksesi…  Lue lisää TÄSTÄ

Compare Listings