Your search results

Vuokrausehdot

palmuu

VALITSE haluamasi asunto. Ota meihin yhteyttä joko sähköpostilla tai puhelimitse varmistaaksesi kohteen lopullinen varaustilanne.  Mikäli kaikki on ok,  lähetämme varausvahvistuslomakkeen sinulle täytettäväksi. Pyydämme lähettämään täytetty varausvahvistus takaisin mahdollisimman pian. Varausmaksun pyydämme maksamaan kolmen (3) päivän sisällä varausvahvistuslomakkeen lähettämisestä jotta varaus astuu voimaan.  Lyhyin  vuokrausjakso on 4 yötä.

VARAUSMAKSU on 300,00€ / vuokraus. Vasta varausmaksun maksamisen jälkeen vuokravaraus on sitovasti vahvistettu eli muuttuu vuokrasopimukseksi.  Maksamasi varausmaksu muuttuu vuokravakuudeksi, kun vuokrakausi alkaa.   Maksamasi varausmaksu palautuu sinulle takaisin lomasi päättyessä. Asiasta lisää alempana.

LISÄPALVELUT kannattaa miettiä ja tilata mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Katso lisää kohdasta ”Palvelut / Lisäpalvelut”. Tilatut lisäpalvelut maksetaan käteissuorituksena sisään kirjoittauduttaessa.

VUOKRA maksetaan  vuokranantajan pankkitilille  viimeistään 45 päivää  ennen vuokra-ajan alkamista.  Erikseen sovittaessa on vuokra  mahdollista maksaa käteis suorituksena ( meillä ei valitettavasti ole pankkikorttien maksupäätettä) myös paikan päällä  sisäänkirjautumisen yhteydessä kun asunto on hyväksytty sovitun mukaiseksi.

VUOKRAVAKUUS on yhtä kuin maksamasi varausmaksu. Olettaen, että asunto on takaisin luovutettaessa moitteettomassa kunnossa ja perussiistinä, eikä mitään vahinkoja ole tapahtunut, vuokravakuus palautetaan kokonaisuudessaan vuokralaisen tilille. Palautus pyritään maksamaan takaisin tilillesi seuraavan täyden viikon kuluessa.

SÄHKÖ maksetaan kulutuksen mukaan. Asuntojen sähkökaapeissa on sähkönkulutusmittarit, jotka luetaan asukkaan tulleessa sekä poislähtiessä asukkaan läsnäollessa. Sähkön käyttö maksetaan käteissuorituksena lähtöloppuselvityksen yhteydessä. Sähkön hinta  on 0,25 € / kWh (kevät 2019)  Asuntojemme sähkölaskut ovat asunnon koosta, henkilömäärästä jne. riippuen vaihdellut n. 10€ – 50€ välillä / viikko.

VEDESTÄ emme veloita erikseen. Muistathan kuitenkin, että Andalucian makeavesivarannot ovat pitkien kuivien kausien johdosta (mm. vuonna talvi 2019) ajankohtaan nähden pienet. Älä siis tuhlaa puhdasta vettä!

SAAPUMINEN ASUNNOLLE. Otamme jokaisen lomaseurueen vastaan henkilökohtaisesti. Samalla opastamme asumisen alkuun ja luvutetamme avaimet. Yöaikaan kello 22:00-08:00 saapujilta veloitamme  25€:n yöpäivystysmaksun. Sama käytäntö on asunnon ja avainten luovutuksessa lähtöpäivänä.

Jokainen asuntomme on tullessasi varmasti puhdas ja huoliteltu. Vuoteet odottavat sinua valmiiksi pedattuina.  Asunnoissamme on luonnollisesti myös valmiina juomavettä (pullovesi) sekä talous ja wc-paperia yms.

Kaikissa huoneistomappiissamme on käytössäsi ns. ”Talonkirjat”, joissa kerromme asunnon toiminnan perusasiat, käyttöohjeet, lähialueen palvelut, hätänumerot, huoltotiimimme yhteystiedot ja heidän palvelut, lääkärin ja sairaalan yhteystiedot, taksit, juna-aikataulut  jne.

LEMMIKIT eivät ole sallittu missään huoneistossa. Poikkeustapauksen tekee ainoastaan mahdollinen opaskoira! Tällainen tapaus on ilmoitettava etukäteen jo varausvaiheessa.

LIINAVAATTEET ovat valmiina vuoteissa ja pyyhkeet paikoillaan jokaiselle vieraallemme.  Huoneistossa voi yöpyä ainoastaan etukäteen sovittu henkilömäärä.  Jos sovittu henkilömäärä ylitetään veloitamme takuuvuokrasta asunnon maximihenkilömää vastaavan vuokrasumman.

palmuuLOPPUSIIVOUS-

Kaikissa tapauksissa loppusiivouksen ja liinavaatehuollon tekee alan ammattilaiset.. Näin varmistamme että asunto täyttää kerrasta toiseen tinkimättömästi vieraidemme sekä meidän omat siisteys- ja kodikkuusvaatimuksemme. Olemme 1.6.2019 alkaen poistaneet erillisen liinavaatehuoltomaksun ja  alentaneet siivousmaksun muutenkin mahdollisimman pieneksi, ollen huoneistosta riippuen nyt ( Picasso Garden 55€, 2mh, Asunto Plaza 60€, Asunto Feria My Soul 85€ )

Vuokralaisen on  huolehdittava asunnon siisteydestä vuokrasuhteen aikana sekä jätettävä asunto luovutettaessa tavanomaista siisteystasoa vastaavaan kuntoon.  (mm. Tavarat paikoillaan, tiskit tiskattu, jääkaappi tyhjennetty, roskat viety) Mikäli asunto ei vastaa em. asioissa ns. normaalikäytäntöä vuokralaiselta veloitetaan asunnon ylimääräisen siivoustyöhön  liittyvät lisäkulut vuokravakuudesta. Vuokralainen voi tilata lomansa aikana erillisen lisäsiivouksen erillistä korvausta vastaan.

SISÄÄN JA ULOS KIRJAUTUMINEN  alla olevien aikarajojen mukaan. Sisään ja uloskirjautumisajoista on mahdollista joustaa mikäli huoneistoisännöitsijän varaus/siivousaikataulu sen sallii.

Asuntojen vaihtosiivous on kuitenkin kaikissa tapauksissa ennätettävä tekemään ennen seuraavien asukkaiden saapumista.  Matkustuspäivän lähestyessä ota yhteyttä huoneistoisännöitsijään.

Huom! Yöaikaan kello 22:00-08:00 (check in ja check out) saapujilta vieraiden vastaanottaja ( huoneistoisännöitsijä) veloittaa  25€:n yöpäivystysmaksun.  Sama käytäntö on asunnon ja avainten luovutuksessa lähtöpäivänä.

Sisään kirjautuminen alkaen kello 16:00
Ulos kirjautuminen viimeistään kello 11:00

HUOM!  Espanjan uusi lomahuoneistojen vuokraamista koskeva laki  edellyttää  hotellien tapaan myös loma-asuntoon majoittuvan virallista kirjaamista mahdollisia viranomaistehtäviä varten.(esim. kadonneen henkilön etsintä)  Näin ollen tarvitsemme viimeistään sisääkirjautmisvaiheessa kopion vuokralaisen passista. Otamme sisäänkirjautuessa kännykkäkuvan passistasi tai ota mukaan kopio passistasi. ! Saat tästä lisätietoa lähettämästämme varausvahvistuksesta.

MAHDOLLISTEN VAHINKOJEN KORVAUSVELVOLLISUUS

Vuokralainen on vastuussa kaikista vuokrauksen aikana tapahtuvista vahingoista, rikkoutumisista tai kadonneista tavaroista tai esineistä. Vahingoista on ilmoitettava välittömästi.
Kaikki vahingot korjataan mahdollisimman pian, kohtuullisen toimitusajan puitteissa. Jos vuokralainen ei ole ilmoittanut vahingosta lähtöpäivään mennessä, vahinko korjataan vuokralaisen kustannuksella pidättämällä takuuvuokrasta vahingon suuruutta vastaava summa. Mikäli takuusumma ei kata aiheutettua vahinkoa peritään vahinkoa vastaava korvaus muulla tavoin.  Otalomaa.com tai asunnon omistaja ei ole vakuuttanut vuokralaisia tai heidän omaisuuttaan vuokrauksen aikana.

AVAIMET / OVEN AVAUS

Kadonneista avaimista veloitamme 80 euroa!  Huoneistoisännöitsijä on oikeutettu veloittamaan päiväaikaan 30 euroa ja  50€ klo 22-08.00 tapahtuvasta ylimääräisestä oven avauskäynnistä.

EMME  PERI  KOTISIVUJEMME KAUTTA TEHDYISTÄ  VARAUKSISTA ERILLISIÄ  VUOKRAVÄLITYSPALKKIOITA,   PALVELUMAKSUJA  TMV.

palmuuPERUUTUSEHDOT Mikäli  joudut peruuttamaan varauksesi…  Lue lisää TÄSTÄ

Compare Listings